Óbudai taxitolvaj inspirálhatta a népszerű amerikai feminista sorozat készítőit?

bűnügy
2016 november 05., 14:38
comments 101

„Life imitates art far more than art imitates Life”
/Oscar Wilde/

A police.hu ma megírta, hogy T. Sándor, egy 58 éves szendrői férfi 2015. szeptember 4-én 11 óra körül egy óbudai műhelyből elvitt egy sárga színű taxit próbakörre, de igazából csak ellopta és eladta egy seregélyesi férfinak.

Az óbudai rendőrök hamarosan letartóztatták a férfit. De csak ennyiről lenne szó? Olvassunk a sorok között!

A női börtönéletről szóló Orange is The New Black című sorozat mintha egy az egyben koppintotta volna T. Sándor ügyét.

Az egyik részben ugyanis <SPOILER> kiderül, hogy a Maritza nevű karakter azért került börtönbe, mert bement egy autószalonba, kiadta magát egy ott nézelődő férfi feleségének, és ellopott egy autót. </SPOILER>

Ez a rész legelőször 2016. június 17-én volt látható a Netflixen, T. Sándor azonban már jóval előtte, 2015. szeptemberében ellopta az autót. Elgondolkodtató!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.