11 ünnepi kajakatasztrófa, amin már csak egy angyal segíthet

hirdetés
2016 november 07., 08:53
comments 26
ad

A maximális fordulatszámon pörgő ünnepi készülődésben nem csak az ajándékok beszerzése jelent vesszőfutást. A másik csatatér, ahol könnyen elvérezhetünk, a konyha. Mert ilyenkor mindenki különleges, ízléses, nagyszerű fogásokkal akarja kikenni az érkező vendégek gyomrát, az esztétikáról már nem is beszélve.

Általában ezen a ponton csúszik el a dolog, fejünkben tökéletes, piktor ecsetjére kívánkozó terített asztalon terül el a szemkápráztató kalóriahalom.

De a valóság néha kegyetlen, és a sütőből olyan alkotások kerülnek elő, mint ezek a Cronenberg filmbe illő torzszülöttek.


Sose süss hóembert. Soha!Nem akarjuk tudni mi történt a Mikulás bácsi ülepével, de akut orvosi beavatkozásnak tűnik.Az elvárások és a valóság között tátongó szakadék ékes példájaHóembernek indult, de mohaszemű maszatgömb lett belőlePerec agancsos csokibakancsok?Bombasztikus siker lehet belőleEz a lény már a szóviccekhez is túl szörnyűA Mikulás, akinek ellopták a lelkétA téli túrázók első számú szabálya szerint ennek a tortának elfogyasztása nem javallott. Kivéve, ha Bear Grylls tanait követjük, akkor egészségünkre! Jabba, te vagy az?Apunak jár a három királyok, anyunak Szűz Mária, de kinek a tányérán landol a kis Jézus?

Jobb elkerülni az ilyen fiaskókat, és idén akad esély arra, hogy száz százalékosan kibekkeld a sütőben kokszolódó horrort.

A Mastercard programjához csatlakozva angyali segítő egyengeti utad a tökéletes karácsonyi menüsor felé, sőt választási lehetőséged is van!

  - Gianni segít kitalálni és elkészíteni a nyertes karácsonyi vacsoráját, ráadásul a finomságokon kívül ajándékba visz neki egy 259 900 Ft értékű professzionális KitchenAid robotgépet.

- Pokorny Lia segít összeállítani a nyertesnek a tökéletes ajándéklistát, majd meg is vásárolja, és végül be is csomagolja a meglepetéseket.

Csatlakozz, válassz angyalt, és nyerj, mert egy amikor egy angyal már karácsony előtt megérkezik, az felbecsülhetetlen.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.