Trumpra szavazni olyan, mint Stevie Wondert a volán mögé ültetni

külföld
2016 november 08., 05:17
comments 134

Stevie Wonder amerikai énekes a philly.com-nak adott interjút, miután fellépett egy Hillary Clinton-párti koncerten. Ilyen előzmények után természetesen a politikáról és az elnökválasztásról is szó esett az interjúban, és Wonder azt mondta, hogy

„Trumpra szavazni olyan, mintha valaki engem kérne meg, hogy vezessek.”

link Forrás

„Ha vészhelyzetbe kerülsz, és sürgősen el kell jutnod a kórházba, azt akarnád, hogy én vezessem az autód?” - kérdezte a riportert, mire az nemmel válaszolt. „Azért, mert nem vagyok gyakorlott vezető, igaz?”

A 66 éves énekes szerint Hillary Clinton egyszerűen rátermettebb ember az elnöki posztra, Trumpot pedig a nőkkel, a muszlimokkal és a mexikóiakkal kapcsolatis kijelentései miatt is bírálta.

link Forrás

(via
)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.