Új vezetőt kapott a Magyar Fejlesztési Bank

gazdaság
2016 november 08., 14:08
comments 7

A nemzeti fejlesztési miniszter Bernáth Tamást nevezte ki a Magyar Fejlesztési Bank (MFB) élére november 12-i hatállyal - közölte az MFB Zrt. kedden.

Nagy Csaba, a bank korábbi vezetője közös megegyezéssel távozik.

Bernáth Tamást Bártfai-Mager Andrea, postaügyért és nemzeti pénzügyi szolgáltatásokért felelős kormánybiztos javaslatára nevezte ki a Seszták Miklós.

A banki szakember az MFB élére való kinevezése előtt 2014-től a BNP Paribas Cardif biztosító elnök-vezérigazgatója volt, előtte az OTP Bank mikro- és kisvállalati üzletágának közép- és kelet-európai fejlesztéséért felelős ügyvezető igazgatójaként dolgozott. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.