A nagy felháborodás miatt mégis marad a Telekomnál a FOX, a Nat Geo és a Nat Geo Wild

tévé
2016 november 09., 13:58
comments 207

A FOX Networks Group és a Telekom az alábbi közleményt adta ki:

„Az ügyfelek érdekében, véleményüket figyelembe véve a FOX Networks Group és a Telekom megállapodott a folytatásról.

A National Geographic Channel, a Nat Geo Wild és a FOX csatorna megszakítás nélkül továbbra is szerepel majd 2017 januárjától a Telekom csatornái között. A két cég azt követően indította újra gyakorlatilag azonnal a tárgyalásokat, hogy a Telekom ügyfelei a cég 2017-es csatornakiosztását megismerve több fórumon (így közösségi oldalakon is) határozottan kinyilvánították, nem értenek egyet az érintett minőségi csatornák kikerülésével.

Az ügyfelek véleményét látva mindkét fél – függetlenül attól, hogy korábbi üzleti tárgyalásaik nem vezettek sikerre - mielőbbi megegyezésre törekedett annak érdekében, hogy a tévénézők számára továbbra is elérhetőek legyenek a FOX csatornái a Telekomnál (így például a sokak által kedvelt The Walking Dead című sorozat is).”


Andy Vajna, a magyar filmipar megújításáért felelős kormánybiztos és a TV2 tulajdonosa és  Nyitrai Zsolt (Fotó: Komka Péter / MTI)
photo_camera Andy Vajna, a magyar filmipar megújításáért felelős kormánybiztos és a TV2 tulajdonosa és Nyitrai Zsolt (Fotó: Komka Péter / MTI)


Pedig a Fox korábban közölte, hogy nagyon szomorú, amiért a Magyar Telekom Andy Vajna adóira cserélte a csatornáit. Úgy volt ugyanis, hogy a Spíler TV, a Chili TV, a Kiwi TV és a Humor+ jelenik meg a kínálatban ezek helyett: National Geographic Channel, National Geographic Wild, FOX, Baby TV, National Geographic Channel HD, National Geographic Wild HD, MTV Hits, FilmBox Premium, Viasat Nature/History HD, Sky News, D1TV.

Hogy a többi csatornával mi lesz, nem tudni, ahogy az sem, hogy kiszorítanak-e más adókat az eximbankos hitelből TV2-tulajjá váló Vajna új csatornái.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.