Felfügeszették a futballt Görögországban, mert felgyújtották az egyik bíró nyaralóját

2016 november 9., szerda 15:22
53

Lassan kinyírja a görög focit az azt körülvevő agresszió. Szurkolói rendbontások miatt az előző idényben többször felfüggesztették az első osztályú bajnokságot. Most minden osztályban leállították a küzdelmeket, miután felgyújtották Jorgosz Bikasz nyaralóját.

Bikasz a játékvezető bizottság egyik vezetője volt, de társaival lemondott, amikor a múlt héten az Olympiakosz–Panathinaikosz örökrangadó életveszélyesen megfenyegették a bizottság tagjait.

Valaki még a távozása után sem hagyta békén Bikaszt, és felgyújtották a nyaralóját. Bikasz és családja nem tartózkodott a kiégett épületben.

Erre válaszul függeszette fel a szövetség nemcsak az első osztály, hanem valamennyi bajnokság küzdelmeit felfüggesztették Görögországban. A görög szövetséget már így is gyámság alá helyezte a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA), ha így folytatják, a görög klubokat, illetve a válogatottat kitiltják a nemzetközi porondról. (nso)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt