Varga: A kormány nem nyúl az üzletek nyitvatartásához

gazdaság
2016 november 09., 10:32
comments 112

A kormánynak nincs szándéka hozzányúlni az üzletek nyitvatartásának kérdéséhez, mondta Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter szerdán az Európai Kereskedelmi Nap ünnepségén, Budapesten. A miniszter azonban hozzátette, hogy

"ez még nem jelenti azt, hogy parlamenti képviselők ne élhetnének különböző kezdeményezésekkel."

A rendezvényen korábban a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének elnöke, Demján Sándor beszélt arról, hogy szakmaiatlan, hozzá nem értő vita folyik a kereskedelmi dolgozók két szabad hétvégéjéről, az intézkedés elsősorban a kisboltok ellen irányulna, és érdekképviseletként tiltakoznak a jelentős forgalomkiesést és kárt okozó szabályozás ellen. Varga szerint a kormány már megvitatta és rendezte a vasárnapi boltzár kérdését. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt