Vona: Büszke heteroszexuális vagyok

2016 november 11., péntek 11:17
635

Sajtótájékoztatót hívott össze Vona Gábor, a Jobbik elnöke, hogy cáfolja a TV2-nek nyilatkozó Terry Black állítását, miszerint olyan értelmiségi találkozókon vett részt, amik homoszexuális orgiákba fulladtak

Büszke heteroszexuális vagyok - közölte Vona. A Jobbik elnöke szerint a TV2 riportja is része annak a támadásnak, amit a kormánypárti sajtóban azóta kaptak, hogy elkezdtek foglalkozni egy Orbán számára fontos mocskos, korrupciós üggyel, a leletepedési kötvényekkel. Ennek visszavonása lett volna a feltétele az alaptörvény módosításának.

Vona szerint abban az időben, amit Terry Black említett, valóban járt értelmiségi találkozókra, az Orbán Viktor vezette Szövetség a Nemzetért polgári körbe, de ott semmi olyan tevékenységet nem tapasztalt, amiről Terry Black beszélt.

Méltatlannak tartja, hogy neki ebben az ügyben meg kellett szólalnia. A felesége Orbán feleségét kérte, hogy szóljon a kormányfőnek, állítsa le ezt a kampányt. Ő is erre szólította fel Orbánt. Szerinte ez az a szint, amikor Orbánról azt állították, hogy veri a feleségét vagy egy Grácban egy elmegyógyintézetben kezelik. Azt is elutasította.

Az ügyben, pontosabban Vona nejének Orbán feleségéhez írt levélről a hvg megkeresésére megszólalt Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke is:

„Orbán Viktor politikusként, Magyarország kormányfőjeként hozzá van szokva, hogy minden alapot nélkülöző hazugságokkal, kitalált magánéleti karaktergyilkosságokkal igyekeznek lejáratni, sokszor a családját is megalázzák; sajnos ez is a politikusi munka része. Van, aki ezt képes férfiasan kezelni, és van, aki inkább az asszony mögé bújik. Lévai Anikó - ellentétben a hazug és szélsőséges Jobbik-pártmédiát létrehozó Vona-Szabó Krisztinával - nem vesz részt pártpolitikai csatározásokban."

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt