Rogánnak csak az aktatáskája majdnem egymilliót ér

bulvár
2016 november 12., 14:24
comments 662

Igazi férfi nincs aktatáska nélkül. Nézzék, mit hord az igazi példakép, Rogán Antal, aki megismertette a széles közvéleménnyel a Louis Vuitton luxushátizáskot, és aki esetében az egész ország találgatja, mekkora értékeket hordozhat a táskájában:

photo_camera Rogán Maastrichtban, október 20-án. MTI Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda / Botár Gergely
photo_camera Rogán Maastrichtban, október 20-án. MTI Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda / Botár Gergely
photo_camera Rogán a parlamentben november 8-án. MTI Fotó: Kovács Tamás

Amikor Rogán felbukkant az Aulich utca 3-ban, hogy felmenjen „kávézgatni” régi barátjához, Kertész Balázshoz – akiről remek cikket írt az Index –, szintén magával vitte kedvenc aktatáskáját.

Szerencsére készült olyan kép is, amiről rendesen fel lehet ismerni Luxusantal aktatáskáját.

Figyelmes szemű olvasónk vette észre, hogy a legluxusabb magyar miniszter a Berluti nevű, egyébként a Louis Vuitton-csoporthoz tartozó olasz luxusmárka Berluti Ecritoire nevű táskáját villogtatja.

A kopottas hatású, míves feliratokkal befejezett bőrtáska a Berluti 2012-es katalógusában szerepelt, és amíg lehetett kapni, 700 ezer forint körül áron ment a táska. De van, ahol 1,2 millióért árulják a sorozat egy hasonló, ám használt darabját.

Hacsak nem egy hamisítványról beszélünk, és 5 jüanba került, de ez nyilván nagyon ciki lenne azokban a körökben, ahol a magyar kormány propagandaminisztere forgolódik.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt