Rogánnak csak az aktatáskája majdnem egymilliót ér

bulvár
2016 november 12., 14:24

Igazi férfi nincs aktatáska nélkül. Nézzék, mit hord az igazi példakép, Rogán Antal, aki megismertette a széles közvéleménnyel a Louis Vuitton luxushátizáskot, és aki esetében az egész ország találgatja, mekkora értékeket hordozhat a táskájában:

Orbán Viktor megérkezik az Európai Néppárt maastrichti csúcstalálkozójára október 20-án, mögötte Rogán Antal cipeli a táskáját
photo_camera Rogán Maastrichtban, október 20-án. MTI Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda / Botár Gergely
Orbán Viktor megérkezik az Európai Néppárt maastrichti csúcstalálkozójára október 20-án, mögötte Rogán Antal cipeli a táskáját.
photo_camera Rogán Maastrichtban, október 20-án. MTI Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda / Botár Gergely
MTI Fotó: Kovács Tamás
photo_camera Rogán a parlamentben november 8-án. MTI Fotó: Kovács Tamás

Amikor Rogán felbukkant az Aulich utca 3-ban, hogy felmenjen „kávézgatni” régi barátjához, Kertész Balázshoz – akiről remek cikket írt az Index –, szintén magával vitte kedvenc aktatáskáját.

Szerencsére készült olyan kép is, amiről rendesen fel lehet ismerni Luxusantal aktatáskáját.

Figyelmes szemű olvasónk vette észre, hogy a legluxusabb magyar miniszter a Berluti nevű, egyébként a Louis Vuitton-csoporthoz tartozó olasz luxusmárka Berluti Ecritoire nevű táskáját villogtatja.

A kopottas hatású, míves feliratokkal befejezett bőrtáska a Berluti 2012-es katalógusában szerepelt, és amíg lehetett kapni, 700 ezer forint körül áron ment a táska. De van, ahol 1,2 millióért árulják a sorozat egy hasonló, ám használt darabját.

Hacsak nem egy hamisítványról beszélünk, és 5 jüanba került, de ez nyilván nagyon ciki lenne azokban a körökben, ahol a magyar kormány propagandaminisztere forgolódik.

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.