Szállóige lett Rogán helikopterezése a megye II-ben

  "Tudtuk hogy nem lesz könnyű, nem is volt az. Az elején szédelegtünk mint Rogán Tóni Nyírtasson, de a félidőben megbeszéltük hogy minden helyzetben lőni fogunk. Mindegy hogy mellé megy, csak gól legyen belőle."

- értékelte a rangadót Fabók István vezetőedző, miután csapata, a Kék 80 néző előtt négyet gurítva elhozta a 3 pontot Záhonyból, a megye II. Nyírség-csoportjának rangadóján.

Ha esetleg ez a részlet elsikkadt volna, Nyírtass az a település, ahova Rogán miniszter helikopterrel közlekedett el az októberi népszavazás hétvégéjén, hogy egy celebesküvőn bulibáróskodjon.  

Fabók kollégája, Berecz Csaba a Záhony mestere nem annyira a rogánkodást, inkább a dekoncentráltságot, és a bohózatba illő gólokat látta a vereség mögött.

A kéki mester egyébként szereti a hangzatos nyilatkozatokat. Négy éve még az Újdombrád kispadján kelt ki saját csapata játéka ellen:

"az ég kék, a fű zöld, sajnos az Újdombrád még mindig nulla".

Záhony–Kék 2–4 (1–1)
Záhony, 80 néző, v.: Rajzinger I.
Gól: Sére L., Fekete L., illetve Kantár J. 3, Szurcsik Z. Ifi: 3–0.

Záhony: Leskovics A. – Kacsúr A., Kiss T., Nagy G. (Makula Zs.), Huzdik P., Sére L., Kovács I., Semegi T., Fekete L., Sárközi D., Jaczina L. Edző: Berecz Csaba.

Kék: Himmer A. – Lábas P., Kamarás J., Gáspár S., Veress Á., Kerekes M., Horváth A., Ignácz G., Kantár J., Szurcsik Z., Szuromi L. (Arnaud). Edző: Fabók István.

(nfol tumblr / szon.hu / haon.hu)

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.