Lefoglalták a Magyar Nemzeti Arcvonal titkos fegyverarzenálját

bűnügy
2016 november 15., 17:42

A TEK és a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda emberei több helyszínen: Bőnyben, Budakalászon, Budapesten, Jászberényben, Mosonmagyaróváron, Rádon, Sajókeresztúron és Vácon tartottak rajtaütéseket kedden 5:53 és 9:14 között. A rajtaütések helyszínéről a TEK 12 főt állított elő.

link Forrás

Az elfogások után tartott házkutatások során különféle sorozat- és maroklőfegyvereket, robbanóanyagot foglalt le a Nemzeti Nyomozó Iroda.

Az előállítottak férfiak közül 11 főt közösség tagja elleni erőszak és lőfegyverrel visszaélés miatt gyanúsítottként hallgattak ki , két fő előzetes letartóztatását kezdeményezték az ügyészségnél.

A rendőrség szerint a gyanúsítottak mindegyike összefüggésbe hozható a Magyar Nemzeti Arcvonal valamelyik ágával.

A Magyar Nemzeti Arcvonal vezetője, Győrkös István október 26-án bőnyi házában fejbe lőtte a Nyomozó Iroda egyik nyomozóját, aki a helyszínen meghalt. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.