Kitették Sebestyén Balázsékat a Morning Show-ból

media
2016 november 15., 18:34
comments 306

A Class FM vezetése kedd közleményben jelentette be, hogy december 31-én lejár a Morning Show műsorvezetőinek szerződése. Megjegyezték azt is, hogy „Sebestyén Balázs a televíziós munkáira kíván koncentrálni és mostantól minimalizálja a rádiós szereplését”. Vagyis ebből arra lehetett következtetni, hogy Sebestyén Balázs távozik a rádiótól.

link Forrás

Csakhogy erről a műsorvezető azt mondta, hazugság.

link Forrás

Sebestyén Balázs egy videóüzenetben beszélt arról, nem igaz, hogy erről beszélt volna a rádió vezetésével. Hozzátette, hogy idén már nincs tévés szereplése, és a rádiós szereplését sem akarja minimalizálni. Inkább még nagyobb erővel szeretne rádiózni tovább.

Őt is csak levélben tájékoztatták arról, hogy másnap nem kell bemennie dolgozni. A többi műsorvezető nevében azt mondta, nagyon szerették volna kitölteni a szerződésüket, és tisztességesen elköszönni a hallgatóktól. Hozzátette, hogy szerinte erre még lesz lehetőségük. A videóhoz odaírta, hogy szedán 5:45-kor ott lesznek a rádiónál.

A Class FM az analóg adását november 19-én fejezi be, mert nem hosszabbították meg a frekvenciaengedélyüket. A rádió fellebbezett a döntés ellen, ez az eljárás várhatóan januárban zárulhat le, de addig aClass FM analóg módon nem sugározhat. Ezért most átmenetileg mást platformokon fog szólni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.