Utoljára lép pályára a válogatottban Király Gábor és Juhász Roland

sport
2016 november 15., 07:02

Kedd este háromnegyed nyolckor a svédek elleni felkészülési mérkőzésen lép utoljára a pályára a válogatott Juhász Roland és Király Gábor, valamint a Groupama Arénába elköszön a nemzeti tizenegytől Hajnal Tamás és Vanczák Vilmos is. Király legelőször 1998-ban védett a válogatottban, azóta 107-szer állt a kapuban.

AFP PHOTO / Rémy GABALDA
photo_camera AFP PHOTO / Rémy GABALDA

A svédek szövetségi kapitánya Jan Andersson hétfőn újságíróknak elmondta, hogy mivel rengeteg új játékossal új csapatot épít, nagy szüksége van az ilyen edzősmeccsekre, mint a kedd esti magyarok elleni találkozó. (NemzetiSport)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.