Carrie Fisher és Harrison Ford a valóságban előbb lefeküdt egymással, mint a Csillagok háborújában

SZEX
2016 november 16., 13:35
comments 161

A franchise alapműve, az eredeti, 1977-es Csillagok háborúja forgatásán rövid, 3 hónapos „intenzív viszonya” volt Carrie Fishernek és Harrison Fordnak – árulta el a People magazinnak 40 év titoktartás után a színésznő, akinek most jelenik meg egy könyve a naplói alapján.

A sorozat két fontos szereplőjét, Leia Organa hercegnőt és Han Solo kapitányt játszó színészek között abban a filmben még legfeljebb szemezés volt, az első csókot a később családot alapító karakterek csak a Birodalom visszavágban váltják.

Leia hercegnő és Han Solo első csókja a Birodalom visszavágban (Fotó: Lucasfilm / Archives du 7eme Art / Photo12)
photo_camera Leia hercegnő és Han Solo első csókja a Birodalom visszavágban (Fotó: Lucasfilm / Archives du 7eme Art / Photo12)

Ehhez képest a valóságban már az első rész előtt, az 1976-os forgatáson lefeküdt egymással az akkor csak 19 éves színésznő és a már 33 éves, 2 gyerekes Ford, akiknek a viszonya George Lucas 1976. november 22-i születésnapi bulija után kezdődött.

Fisher a forgatásról azt mondta, hétköznap Han és Leia voltak, hétvégén Carrie és Harrison. Azt, hogy pontosan mit és hogyan csináltak, Fisher azt mondta, nem fogja kiteregetni, de Harrison Fordnak már előre szólt, hogy az afférról kitálal.

Legutóbb a Csillagok háborúja 8. részében, Az ébredő Erőben játszottak együtt. (USA Today)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.