Carrie Fisher és Harrison Ford a valóságban előbb lefeküdt egymással, mint a Csillagok háborújában

2016 november 16., szerda 13:35
164

A franchise alapműve, az eredeti, 1977-es Csillagok háborúja forgatásán rövid, 3 hónapos „intenzív viszonya” volt Carrie Fishernek és Harrison Fordnak – árulta el a People magazinnak 40 év titoktartás után a színésznő, akinek most jelenik meg egy könyve a naplói alapján.

A sorozat két fontos szereplőjét, Leia Organa hercegnőt és Han Solo kapitányt játszó színészek között abban a filmben még legfeljebb szemezés volt, az első csókot a később családot alapító karakterek csak a Birodalom visszavágban váltják.

Leia hercegnő és Han Solo első csókja a Birodalom visszavágban (Fotó: Lucasfilm / Archives du 7eme Art / Photo12) Fotó: Lucasfilm

Ehhez képest a valóságban már az első rész előtt, az 1976-os forgatáson lefeküdt egymással az akkor csak 19 éves színésznő és a már 33 éves, 2 gyerekes Ford, akiknek a viszonya George Lucas 1976. november 22-i születésnapi bulija után kezdődött.

Fisher a forgatásról azt mondta, hétköznap Han és Leia voltak, hétvégén Carrie és Harrison. Azt, hogy pontosan mit és hogyan csináltak, Fisher azt mondta, nem fogja kiteregetni, de Harrison Fordnak már előre szólt, hogy az afférról kitálal.

Legutóbb a Csillagok háborúja 8. részében, Az ébredő Erőben játszottak együtt. (USA Today)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt