A kommenteket nézve rajtam kívül is rengetegen szeretik itt az amerikai focit

sport
2016 november 17., 13:06
comments 84
link Forrás

Ezért búcsúzóul itt hagynám az év, évtized, évszázad, évezred tédéjét az amerikai egyetemi bajnokság ötödosztályából, az NAIA Great Plains Athletic Conference bajnoki címét eldöntő Morningside-Northwestern College meccsről. Ha elsőre - másodikra, harmadikra - nem lenne világos, hogy mi történik:

A Morningside futója, a 2-es számú Tyler Kavan kezéből a Northwestern söprögetője, a 3-as számú Donovan Weldon kitépte a labdát, hogy 39 jardnyi visszahordás után egy visszapasszal próbálkozzon, amit viszont Kavan szerzett meg, és visszahordta.

Ezzel a tédével dőlt el a meccs és a csoportbajnoki cím. (Via SBNation)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.