Az úszókapitány szerint Hosszú minden vágya teljesült és teljesülni fog

sport
2016 november 17., 10:05
comments 120

"Ez egy beteg helyzet, amelyet meg kell gyógyítani. És a lényeg az, hogy mindenki meggyógyuljon" - jelentette ki a legújabb úszóbotrányról az úszók civilben állatorvos szövetségi kapitánya, Hargitay András a Digisport reggeli műsorában. Itt megismételte azt az azóta Gyurta által határozottan cáfolt állítását, hogy miután az olimpiai bajnok úszó szerdán kiállt Hosszú mellett, telefonon azt mondta Hargitaynak, hogy a szavait félremagyarázták.

De nem ez volt az egyetlen fura eleme a nyilatkozatának. Hargitay azt is állította, hogy Hosszú Katinkának eddig minden vágya teljesült, "és teljesülni is fog". Emellett azt állította, hogy Hosszú azért készült szövetségi támogatás nélkül az olimpiára, mert már annyi bevétele volt, hogy abból maga is finanszírozni tudta a felkészülését. (Via MNO)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.