Ma is nyert egy autópályaépítést a Duna Aszfalt

bűnügy
2016 november 17., 11:22
comments 45

A Nemzeti Infrastruktúra-fejlesztő Zrt. tájékoztatása szerint a Duna Aszfalt és az EuroAszfalt konzorciuma építheti meg az M4-es autópálya Albertirsa és Üllő közti 30 kilométeres szakaszát 52,1 milliárd forintért. A Duna Aszfalt legutóbb tegnap, szerdán nyert autópályatenderen, akkor az M44-es gyorsforgalmi út Tiszakürt és Kondoros közti 62 kilométeres részének két szakaszát építhetik meg 56,5, illetve 43,98 milliárd forintért a Hódúttal konzorciumban.

Simicska Lajos és Orbán Viktor összevezsése óta a korábbi állandó győztes Közgép kiszorult az autópályabizniszből, az ő helyét vette át a Duna Aszfalt, ami papíron Szíjj László érdekeltsége, Szíjj pedig a felcsúti polgármester, Mészáros Lőrinc üzlettársa. (Via MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.