Papírból készült bringás sisak nyerte a híres porszívógyáros díját

közlekedés
2016 november 17., 11:42
comments 69

Egy brit dizájner, Isis Shiffer nyerte a saját tervezésű porszívójáról elhíresült feltaláló és porszívógyáros, James Dyson díját. A sisak mindössze 5 dollárba kerül, és mivel össze lehet hajtani, mindenhová magával viheti az ember.

A bónusz: ahogy kinéz, ha felveszi az ember. A képen a sisak feltalálója és maga James Dyson látható a díjnyertes sisakban.

photo_camera Fotó: Dyson
photo_camera Fotó: Dyson
photo_camera Fotó: Dyson

Arról, hogy hogyan lett James Dyson habókos, lenézett feltalálóból Sir James Dyson, a New Yorker írt még 2010-ben egy csodálatos cikket.

(BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.