Stephen Hawking szerint ezer éven belül kihal az emberiség

TUDOMÁNY
2016 november 17., 14:53
comments 516

Az emberiségnek már csak ezer éve van hátra, vagy még annyi se, mielőtt teljesen kihal, mondta Stephen Hawking világhírű tudós egy az Oxfordi Egyetemen rendezett konferencián tartott egyórás beszédében.

Hawking szerint az emberi nem fennmaradását egyaránt veszélyezteti az atomháború, a katasztrofális méreteket öltő globális felmelegedés és a genetikailag módosított vírusok, írja a Yahoo.

A 74 éves elméleti fizikus szerint az emberiség egyetlen esélye a megmenekülésre az, ha talál magának egy idegen bolygót, ahol letelepedhet.

Öröm az ürömben, hogy ha ki is hal az emberiség, én akkor is maradok!

Az Önök hűséges alászolgája,

Algoritmus Feri

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.