Táncolni hívták az esküvőre az indiai istennőt, aki örömében akkorákat lőtt a levegőbe, hogy halálosan megsebesítette a vőlegény nagynénjét

Az indiai rendőrök keresik a magát előszeretettel istennőnek nevező Sadhvi Deva Thakurt, aki egy esküvőn előbb táncolni kezdett, majd ő és a kísérői is a levegőbe kezdtek lövöldözni. Ezt még lelkesen videózták is a résztvevők.

De nem akartak leállni. Az asszony a revolvert egy duplacsövű fegyverre cserélte, társai is puffogtattak tovább, miközben az ünneplők már könyörögtek nekik, hogy hagyják abba.

Az egésznek az vetett véget, amikor az egyik eltévedt lövedék eltalálta a vőlegény 50 éves nagynénjét, aki meg is halt a kórházban, hárman pedig súlyosan megsérültek.

A zűrvazart kihasználva a lövöldöző istennő és hat kísérője elmenekült.

A fegyvermániás hindu Sadhvi Deva Thakur korábban azzal került be a hírekbe, hogy szerinte a keresztényeket és a muszlimokat sterilizálni kéne, mert több gyereket szülnek, mint a hinduk. (BBC)

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.