Ma éjfélig sugároz a Class FM

Média
2016 november 19., 20:13

Miután augusztusban nem hosszabbította meg sugárzási engedélyét, éjfélig fogható a Class FM. A rádió tovább működik, interneten lehet majd hallgatni. Az adót üzemeltető Advenio Zrt. a döntés ellen fellebbezett, így a frekvenciát a bírósági ügy lezárultáig más sem kaphatja meg, írja a Magyar Nemzet.

A Class FM a legnépszerűbb országos kereskedelmi rádió volt, legtöbbek a héten már botrányos körülmények között elköszönő Sebestyén Balázs-féle Morning Showt hallgatták.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.