Egy csipetnyi Habony Árpád, elérhető áron

2016 november 20., vasárnap 11:26
209
  • Sikeres magyar fiatalnak szeretnél látszani, de még nem jutottál elég közel a húsosfazékhoz?
  • Egy emlékezetes fideszes győzelem után a Bálnában akarsz König pezsgővel föl-le mozgólépcsőzni, de félsz, hogy kinéznek?
  • Hajtanád a közbeszerzést meg a legjobb fidelitasos bringákat, de nincs miben?
  • Eddig könyökfoltos, tengerkék karcsúsított sportzakóban és mustársárga slim fit nadrágban jártál, de zavar, hogy már a legkispályásabb HÖK-ösök is ezt viselik?
  • Fogalmad sincs milyen cipőre mondják, hogy sportosan elegáns?
  • Álmodban már megtörtént, hogy a Dérynében megveregetted egy századvéges csibész vállát: „Szia uram, ha jó látom egy cipőben járunk.”

Közismert tény, hogy Habony Árpád szívéhez a kecses, finom vonalvezetésű, lazán elegáns double monk lépők mindennél közelebb állnak. Így vannak ezzel partnerei és barátai is.

Habony Árpád miniszterelnöki tanácsadó double monk cipőben érkezik a budapesti Millenáris Teátrumhoz, ahol Orbán Viktor miniszterelnök évértékelő beszédét tartja 2014. február 16-án. MTI Fotó: Szigetváry Zsolt
Habony Árpád miniszterelnöki tanácsadó double monk cipőben a Bazilika előtti DiVinonál támasztja a szökőkutat. Egyik kezében szivar, másik kezében a farka.
Balra az André Goodfrienddel double monk cipőben sétálgató Szalay Bobrovinczky Kristóf, a Századvég volt elnökhelyettese, londoni nagykövet. Jobbra az Eduard Usikov ukrán üzletemberre double monk cipőben váró Habony Árpád miniszterelnöki főtanácsadó Földes András (Index) fényképén.

Mivel Árpád jó munkás ember, ezért megengedheti magának, hogy ezer euró körül adjon ki egy Gucci double monk surranóra, de a béna tömegek álmodni sem mertek ilyen fényűző csukáról. Eddig.

A H&M most elérhető közelségbe hozta minden ifjú dzsentri álmát, Habony-cipőt árulnak elérhető áron. A jövő konzervatív, polgári politikusai, akiknek példaképe az életet aranykanállal habzsoló, kifinomult ízlésű tanácsadó, az idei wellness disznóvágáson már double monkban fogják bepálinkázva seggbe rugdalni egymást. Egy csipetnyi Habony Árpád, most elérhető áron.

PRÉMIUM MINŐSÉG. Csatos cipő állítható fémcsatokkal, orr-rátéttel, bőrbéléssel és talpbetéttel, gumitalppal. A sarok 2,5 cm.


17 990 Ft – nevetséges :D