Eltűnt egy makói testvérpár

Eltűnt egy testvérpár Makón. A rendőrség tájékoztatása szerint a 14 éves Horváth Anna Mercédesz és 12 éves öccse, Horváth Gábor Márk november 23-án reggel hétkor egy lakásotthonból iskolába menet ismeretlen helyre távozott. A gyerekek azóta nem adtak életjelet magukról.

Horváth Gábor Márk és Horváth Anna Mercédesz. A két gyerek két napja, november 23-án reggel tűnt el Makóról, utoljára a Hódmezővásárhelyre tartó buszon látták őket.

Eddig annyit sikerült megállapítani, hogy Makóról busszal Hódmezővásárhelyre utaztak.

Horváth Gábor Márk 160 centi magas, az átlagosnál kicsit erősebb testalkatú. Barna szemű, rövid barna haja van. Kék dzsekit, sötét nadrágot, kék színű magas szárú cipőt és kék alapon mintás hátizsákot viselt. Nővére szintén 160 centis, de vékony testalkatú. Haja rövid, festett, vöröses színű, szeme barna. Eltűnésekor sötétkék farmernadrágot, kisméretű mintás dzsekit, hosszú ujjú felsőt és vállpántos, piros táskát viselt.

Ha valaki felimseri a gyerekeket, vagy tud róla, hogy hol vannak most, értesítse a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányságot a 06/62/562-423-as telefonszámon, a 06-80-555-111-es telefontanún vagy a központi segélyhívószámokon, a 107-en vagy a 112-őn.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.