Kémfotó: így fog kinézni a nyomtatott Ripost, vagyis a kormányközeli ellen-Blikk

Média
2016 november 25., 12:44
comments 92

Óriási nagy, a szokásos magyar napilapméret másfél-kétszeresének néz ki - mondta olvasónk, Andy Landy, a cink.hu legendás kommentelője arról a Ripost-mintapéldányról, amivel egy budapesti autóbuszon találkozott egy utas kezében. Később meg is kapta tőle, így több érdekes részletét le tudta fotózni nekünk.

Itt van először is a lap egy Blikk mellett:

Ómolnár Miklós főszerkesztő szövegéből az derül ki, hogy a mintapéldány az újságárusoknak és terjesztőknek készült, hátha megrendelik:

Később megtudjuk, hogy a Blikk-féle olvasó-riportert ők hervasztó szóviccel riposternek nevezik, illetve hogy december elsejétől jelennek meg 16 oldalon és hogy mindenkinél olcsóbbak lesznek.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.