ÓRIÁSI VESZÉLYBEN VAN ORBÁN VIKTOR!!! OTT PÖRKÖLTÖZÖTT, AHOL TORGYÁN JÓZSEF ELCSAPTA A HASÁT!!!

Péntek ebédidőben került ki egy kép Orbán Viktor hivatalos Facebookjára, amin a miniszterelnök már-már nirvánaközeli állapotban falatoz pörköltet a debreceni Látóképi csárdában.

Az országosan nem túl ismert étterem azonban nem először kap főszerepet az országos politikában. A 444 olvasója, Doktor Martinkó hívta fel a figyelmünket egy 15 évvel ezelőtti MTI hírre, amit a nyugat.hu őrzött meg az utókornak.

Ebből kiderül, hogy Torgyán József egykori kisgazda politikus is jár már a Látóképiben, sőt, tulajdonképpen törzsvendégnek számított. De annyira, hogy amikor 2001 márciusában ott járt és pacalpörköltet rendelt, a kedves tulaj úr dupla adagot adott neki, ami Torgyánnak annyira ízlett, hogy utána kenyérrel még a tányért is tisztára törölte.

A volt földművelésügyi miniszter a pacalhoz dupla adag céklasalátát evett, majd betolt három palacsintát is. Nem csoda, hogy ettől rosszul lett. Hogy az étel minőségétől vagy mennyiségétől, az a cikk végén megszólaló gasztroenterológus szerint legalábbis kétséges.