A második kerületi önkormányzatnak semmi köze a rózsadombi útbontásokhoz, az mind Tarlós István és a Főváros sara

közlekedés
2016 november 27., 14:29
comments 104

Hetek óta borzolja a budai kedélyeket a Bimbó út felújítása, ami miatt a felkapaszkodás komoly kihívás elé állítja a Rózsadombra igyekvőket: több szakaszon csak egy sávban lehet közlekedni, a darabokra bontott úttest még járható részei pedig a futóműveket sem kímélik.

A Láng Zsolt vezette II. kerületi önkormányzat még a bontógépek által sújtott övezet alatt, a Mechwart térnél egy kihelyezett molinón tájékoztatja a gépjárművezetőket, hogy nekik semmi közük az egészhez.

A helyi baloldali ellenzéki kerületi Facebook-oldala meg is jegyzi, hogy egyébként elég sok hasznos információ elfért volna még azon a molinón, kezdve azzal, hogy mikor várható a munkálatok befejezése. Ehhez persze kommunikálni kéne a kerületi és a fővárosi vezetésnek, de mivel a kerületi képviselők is tagjai a Fővárosi Közgyűlésnek, ez talán mégsem teljesen irreális elvárás. (Szövetség a II kerületért)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt