Magyar Siker! Az állami tévének van annyi pénze, hogy megtartsa a Forma-1-es közvetítést!

sport
2016 november 27., 13:29
comments 73

Megszerezte a jogokat az MTVA, így 2019-ig az M4 Sporton lehet csak látni Magyarországon a Forma-1-et – jelentette be Vaszily Miklós, az MTVA vezérigazgatója.

Arról az MTI tudósítása szerint nem ejtett szót az állami médiaholding vezetője, hogy mindez mennyibe fog kerülni a magyar adófizetőknek, de sejteni lehet.

Már 2012 óta az állami tévé közvetíti az autóversenyt. Eddig évente átlagosan félmilliárd forintot fizetett a közvetítési díjért költségvetés. Korábban azt ígérték, hogy a jövőben majd az MTVA fizet, ami persze lényegtelen, mert végső soron úgyis mi fizetünk. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.