Cs. Sándor nem adja fel: perel az 1 milliárdért

bűnügy
2016 november 28., 07:35
comments 86

Biztosítási csalás miatt júliusban emelt vádat az ügyészség a nyírkátai Cs. Sándor ellen, a vád szerint ugyanis a 49 éves férfi 2013 novembere és 2014 februárja között 14 biztosító társasággal kötött élet- és balesetbiztosítási szerződést, hogy később önmagának szándékosan sérülést okozva vegye fel a közel 1 milliárd forintnyi biztosítást. Magyarország legnagyobb kártérítése/biztosítási csalási ügye lett abból, hogy Cs. Sándornak egy induló vonat mindkét lábát levágta.

Cs. Sándor és a TB-finanszírozott, hajlíthatatlan műlábai. Screenshot a Házon kívül riportjából.
photo_camera Cs. Sándor és a tb-finanszírozott, hajlíthatatlan műlábai (screenshot a Házon kívül riportjából)

A Bors most azt írja, hogy Cs. Sándor harcba száll: nem ismeri be az ellene felhozott vádakat, sőt még pert is indított a biztosítási pénzért. A Fővárosi Törvényszéken szerdán tartanak tárgyalást. (Bors)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.