Juhász Péter vagyonnyilatkozati eljárást kezdeményez Rogán Antal és a testvére, Rogán Valéria ellen

2016 november 28., hétfő 10:36
167

Az Együtt politikusa a Facebookon közölte, hogy vagyonnyilatkozati eljárást kezdeményez Rogán Antallal szemben, és ezzel párhuzamosan kikéri a miniszter testvére, Rogán Valéria, Szakonyfalu fideszes polgármesterének vagyonnyilatkozatát is.

Rogán Valéria (középen) Szakonyfaluban a Fénykereszt szentelési évfordulóján 2012.09.24-én. (Fotó: senik.hu)

Juhász Péter azt írja, azt akarja megtudni, „mibű telik nekik több tízmilliós felújításra a 260 négyzetméteres nyaralójukban”, mivel Rogán korábbi vagyonnyilatkozataiból kiderül, hogy erre nem telik a hivatalosan keresett jövedelméből. „Azok alapján ugyanis nem vette fel hitelt se a felújításra, nem is keresett több pénzt, és megtakarítása sem volt, amiből fizethette volna” – írja Juhász, megemlítve „a 10 milliós medencét, az 5 milliós légkondit és a többit, amibe a nyaraló felújítása került”.

A Rogán Antal vezetése alatt álló Miniszterelnöki Kabinetiroda magánügynek tekinti azt, hogy Rogán Antal rendszeresen többet költ, mint amennyit keres.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt