Egy nap után megtagadta a Magyar Úszó Szövetség Water Willy-t

Egy nappal a megboldogult Bol-dog helyére lépő új kabalafigura bemutatása után a Magyar Úszó Szövetség már meg is tagadja azt,

elhatárolódnak a jó nevű Water Willytől.

Miután a korábbi kabalát, a fehér horrorpulit ijesztő csúfsága miatt leváltották a jövő évi budapesti világbajnokság kabalaállati címéről, új plüss után kellett nézni. A szervezőbizottság Water Lilly-t és Water Willy-t válaszotta, akik lehet, hogy már jól néznek ki, utóbbinak a neve nem annyira szerencsés.

Willy = pöcs

A szervezet közleményében azt írja, hogy

„A Magyar Úszó Szövetségen röhög az egész ország” – harsog a cím a Blikk mai, keddi számának első oldalán, ahol bemutatják Water Willy-t, a 2017. évi FINA világbajnokság új kabalájának egyikét.
A Magyar Úszó Szövetség nem kíván a felmerült kérdések elemzésébe belefolyni, viszont kötelessége közzétenni, hogy bár a 2017. évi világbajnokság szervezésében a többi társszövetséghez hasonlóan szerepet vállal, feladata az úszóversenyek és a nyíltvízi úszóversenyek szakmai előkészítése, ugyanakkor a további szervezési területek – így a kabalababa kiválasztása, elnevezése – a MÚSZ-tól teljes mértékben függetlenek."

Szép.

Gyárfás Tamás és a tőle teljesen független Water Willy és Waterné Lilly
Az Úszó Szövetség elnökének kezében Waterné
A megtagadott Water Willy
Gyárfás Tamás és a jelenleg az Illatos úti menhelyen új gazdára váró Bol-dog