Egy nap után megtagadta a Magyar Úszó Szövetség Water Willy-t

sport
2016 november 29., 10:25
comments 449

Egy nappal a megboldogult Bol-dog helyére lépő új kabalafigura bemutatása után a Magyar Úszó Szövetség már meg is tagadja azt,

elhatárolódnak a jó nevű Water Willytől.

Miután a korábbi kabalát, a fehér horrorpulit ijesztő csúfsága miatt leváltották a jövő évi budapesti világbajnokság kabalaállati címéről, új plüss után kellett nézni. A szervezőbizottság Water Lilly-t és Water Willy-t válaszotta, akik lehet, hogy már jól néznek ki, utóbbinak a neve nem annyira szerencsés.

Willy = pöcs

A szervezet közleményében azt írja, hogy

„A Magyar Úszó Szövetségen röhög az egész ország” – harsog a cím a Blikk mai, keddi számának első oldalán, ahol bemutatják Water Willy-t, a 2017. évi FINA világbajnokság új kabalájának egyikét.
A Magyar Úszó Szövetség nem kíván a felmerült kérdések elemzésébe belefolyni, viszont kötelessége közzétenni, hogy bár a 2017. évi világbajnokság szervezésében a többi társszövetséghez hasonlóan szerepet vállal, feladata az úszóversenyek és a nyíltvízi úszóversenyek szakmai előkészítése, ugyanakkor a további szervezési területek – így a kabalababa kiválasztása, elnevezése – a MÚSZ-tól teljes mértékben függetlenek."

Szép.

photo_camera Gyárfás Tamás és a tőle teljesen független Water Willy és Waterné Lilly
photo_camera Az Úszó Szövetség elnökének kezében Waterné
photo_camera A megtagadott Water Willy
photo_camera Gyárfás Tamás és a jelenleg az Illatos úti menhelyen új gazdára váró Bol-dog

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt