Meglepő: Rogán szomszédja, Csetényi Csaba cégei nyerték az állami kommunikációs tendert

bűnügy
2016 november 29., 13:07
comments 48

Megnyerte az állami kommunikációs tendert Csetényi Csaba, Rogán Antal pasaparki szomszédja két cége: a Network 360 és az Affiliate Network konzorciuma. Így már biztos, hogy ez a páros lesz az egyike annak a három cégnek, amik versenyezhetnek az állami cégek 2017-es kommunikációra fordított pénzeiért, írják közleményükben.

Update: a Kreatív szerint a másik két befutó

  • a New Land Media Reklám, Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. és Lounge Design Szolgáltató Kft. alkotta konzorcium,
  • és Kuna Tibor-féle Trinity International Communications Kft.,Young and Partners Kommunikációs és Tanácsadó Kft., és SPRINT Nyomdaipari Szolgáltató és Ügynöki Kft. alkotta konzorcium.

Az új belépő tehát a Lounge Design és a New Land alkotta páros, ami a Mindshare-t ütötte ki a kormányzati megrendelések "piacáról."

Fotó: Botos Tamás.
photo_camera Fotó: Botos Tamás.

Korábban már írtunk a közbeszerzésről, ami a korábbi 25 milliárdos összeg miatt elég kínossá vált a kormánynak, ezért már konkrét keret összeg nélkül írta ki a Nemzeti Kommunikációs Hivatal. Sőt, még a tender

nevéből is eltüntették a kommunikációs kifejezést,

de a Hivatal még saját honlapján sem számolt be a kiírásról. Igaz, amúgy is csak két hét lett volna olyan konzorciumot összegrundolni, ami az elmúlt három évben dolgozott legalább három

“magyarországi lakosság egészét érintő társadalmi témával kapcsolatos esemény kommunikációjában”.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.