Meglepő: Rogán szomszédja, Csetényi Csaba cégei nyerték az állami kommunikációs tendert

bűnügy
2016 november 29., 13:07
comments 48

Megnyerte az állami kommunikációs tendert Csetényi Csaba, Rogán Antal pasaparki szomszédja két cége: a Network 360 és az Affiliate Network konzorciuma. Így már biztos, hogy ez a páros lesz az egyike annak a három cégnek, amik versenyezhetnek az állami cégek 2017-es kommunikációra fordított pénzeiért, írják közleményükben.

Update: a Kreatív szerint a másik két befutó

  • a New Land Media Reklám, Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. és Lounge Design Szolgáltató Kft. alkotta konzorcium,
  • és Kuna Tibor-féle Trinity International Communications Kft.,Young and Partners Kommunikációs és Tanácsadó Kft., és SPRINT Nyomdaipari Szolgáltató és Ügynöki Kft. alkotta konzorcium.

Az új belépő tehát a Lounge Design és a New Land alkotta páros, ami a Mindshare-t ütötte ki a kormányzati megrendelések "piacáról."

photo_camera Fotó: Botos Tamás.

Korábban már írtunk a közbeszerzésről, ami a korábbi 25 milliárdos összeg miatt elég kínossá vált a kormánynak, ezért már konkrét keret összeg nélkül írta ki a Nemzeti Kommunikációs Hivatal. Sőt, még a tender

nevéből is eltüntették a kommunikációs kifejezést,

de a Hivatal még saját honlapján sem számolt be a kiírásról. Igaz, amúgy is csak két hét lett volna olyan konzorciumot összegrundolni, ami az elmúlt három évben dolgozott legalább három

“magyarországi lakosság egészét érintő társadalmi témával kapcsolatos esemény kommunikációjában”.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt