Szegény, szegény Ikenna Ndugba azt hitte, hogy a csapata nyerésre áll

sport
2016 november 29., 06:30
comments 20

Vereséget szenvedni mindig rossz, de kevés fájdalmasabb módja lehet annál, ha amúgy még lett volna a kosárlabdában örökkévalóságnak tűnő 3,8 másodperced a fordításra. Az amerikai egyetemi kosárbajnokság északkeleti csoportjában játszó Bryantnek lett volna ideje a fordításra, de irányítójuk, Ikenna Ndugba elvesztette a fonalat a pontgazdag utolsó 15 másodpercben.

link Forrás

Nem csodálom, 15 másodperccel a vége előtt még 89:87 volt az ellenfél Brownnak, de a Bryant 11 másodperccel a vége előtt egy hárompontossal fordított. A Brown egy gyors lerohanással 3,8 másodperccel a vége előtt egy könnyű ziccerrel visszavette a vezetést. Ezután került a labda Ndugbához, aki nyugodt pattogtatással, a labdát fedezve felsétált a középvonalig, hogy a dudaszó pillanatába a magasba dobja a labdát, és kezét a magasba tartva ünnepelni kezdjen.

Aztán észrevette, hogy rajta kívül csak az ellenfél Brown játékosai örülnek, és döbbenten nézett fel az eredményjelzőre. (Via Business Insider)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.