Válságban volt a párkapcsolatuk, mégis közösen főzték az ebédet

bűnügy
2016 november 29., 08:52
comments 41

A Somogy Megyei Főügyészség közleménye szerint életveszélyt okozó testi sértés bűntettének kísérlete miatt vádat emelt egy 46 éves nővel szemben, miután egy nagykéssel leszúrta élettársát.

Még 2016. május 7. napján történt az eset, mikor az ittas asszony és élettársa közös ebédfőzés közben összevesztek, mivel a férfi azt gondolta, hogy

a nő gombával meg akarja mérgezni.

A nő annyira belelovalta magát az indulatban, hogy a kezébe akadó

nagykéssel mellkason szúrta az élettársát,

majd azonnal értesítette a mentőket. Az ügyészség a vádiratban felfüggesztett szabadságvesztés kiszabását indítványozta.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.