18

Figyelem, felnőtt tartalom!

Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Hölgyeim és uraim! Íme, a fasz!

SZEX
2016 november 30., 13:14
comments 262

Az NRK nevű norvég közszolgálati tévé másfél éve készített egy rakás szexuális felvilágosító oktatófilmet, amikben igyekeznek szókimondóan bemutatni olyan témákat, mint a nemi szervek fejlődése. A magyar értelmiség jelentős részének csodálata a norvég hozzáállás iránt azt eredményezte, hogy a videók az utóbbi időben itthon is terjedni kezdtek a neten, mutatva, hogy naugye, így is lehet közpénzből nyomni a szexuális felvilágosítást.

A múlt héten bemutattuk a pináról szóló norvég kisfilmet, és önöknek, kedves olvasóink, nagyon tetszett a dolog, úgy olvasták a posztot, mintha nem lenne holnap.

Néhány olvasónk később jelezte, hogy méltatlanul elhanyagoltuk az oktatófilm párját, a faszról szóló bejátszást.

Nos, most közkívánatra végre itt van: a fasz. Nézzék meg jól!

link Forrás

Hogy ne érje szó a ház elejét, megjegyzem, hogy a mellekről (höhö, mellek) is készült ilyen film, itt van:
link Forrás

De ezeken kívül van még egy csomó, készült például a testszőrzetről is, csak az sokkal kevesebb embert érdekel, mert nem nagyon van szexuális konnotációja. Ez van, ez egy ilyen világ.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.