Denevérek potyognak az égből Ausztráliában

ÁLLAT
2016 december 03., 13:20
comments 99

Az ausztrál egészségügyi hatóságok egy egészen meglepő közleményben arra figyelmeztették az ország egyes vidékein élőket, hogy vigyázzanak, mert

denevérek potyognak az égből.

A főleg Ausztrália Queensland államára kiadott figyelmeztetésben azt is írták, hogy a hőségtől kába vagy halott denevérektől inkább maradjanak távol a lakosok.

Ausztráliában 15 éve nem volt ennyire meleg a december, és még csak 3 nap telt el belőle.

A queenslandi egészségügyi hatóságok szerint az előző héten legalább két esetben volt probléma abból, hogy az emberek megpróbáltak segíteni a földre esett, kába denevéreken, és azok megharapták őket. Ez azért baj, mert az állatok közül elég sok az emberre is veszélyes vírusok hordozója lehet. (Telegraph)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.