Ben Carson lesz Trump lakásügyi és városfejlesztési minisztere

külföld
2016 december 05., 11:42

Donald Trump, az Egyesült Államok megválasztott elnöke bejelentette, hogy a korábbi riválisa, Ben Carson republikánus elnökjelöltjelölt, aki a versenyből való kiesése után beállt Trump mögé, miniszteri pozíciót kap. Ő lesz a lakásügyi és városfejlesztési minisztérium (Department of Housing and Urban Development) vezetője.

Ben Carson és Donald Trump március 11-én Floridában (Fotó: Joe Raedle / Getty Images / AFP)
photo_camera Ben Carson és Donald Trump március 11-én Floridában (Fotó: Joe Raedle / Getty Images / AFP)

Carson Trump szerint briliáns elme, és elkötelezett abban, hogy összekösse a közösségeket és a családokat. Trump szerint Carson is van olyan optimista Amerika jövőjét illetően, mint amilyen ő.

A nyugdíjas agysebész legszebb pillanata az előválasztáson az volt, amikor nem sikerült jókor felmennie a színpadra, és ezzel Trumpot is megakasztotta. Trump győzelme után röviddel azt mondta, nem biztos, hogy beleférne az új kormányba. (AP)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.