Lázár János konzultálni akar a közalkalmazottak szakszervezeti vezetőjével a nyugdíjasok karácsonyi ajándékáról

politika
2016 december 05., 08:45
comments 253

Boros Péterné, a Magyar Köztisztviselők, Közalkalmazottak és Közszolgálati Dolgozók Szakszervezete elnöke pénteken azt mondta Orbán karácsonyi ajándékáról, a nyugdíjasoknak szánt 10 ezer forintos Erzsébet-utalványról, hogy a kormányhivatalok és a járási hivatalok munkatársai jelentősen le vannak terhelve, az Erzsébet-utalványok kézbesítése pedig nem tartozik a munkakörükbe.

Kovács Zoltán kormányszóvivő erről azt mondta, „semmilyen fennakadást nem okoz az ügyintézésben, és semmilyen hátránnyal nem jár a járási és kormányhivatalok dolgozóinak a nyugdíjasoknak szánt karácsonyi utalványok kézbesítése”.

photo_camera Lázár János 2014-ben egy makói lakossági fórumon (Fotó: Botos Tamás)

Ehhez képest most Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter konzultációra hívta Boros Péternét, hogy a ma délre tervezett találkozón tisztázzanak minden olyan kérdést, ami az elmúlt napokban a témában felmerült.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt