Lázár János konzultálni akar a közalkalmazottak szakszervezeti vezetőjével a nyugdíjasok karácsonyi ajándékáról

politika
2016 december 05., 08:45
comments 252

Boros Péterné, a Magyar Köztisztviselők, Közalkalmazottak és Közszolgálati Dolgozók Szakszervezete elnöke pénteken azt mondta Orbán karácsonyi ajándékáról, a nyugdíjasoknak szánt 10 ezer forintos Erzsébet-utalványról, hogy a kormányhivatalok és a járási hivatalok munkatársai jelentősen le vannak terhelve, az Erzsébet-utalványok kézbesítése pedig nem tartozik a munkakörükbe.

Kovács Zoltán kormányszóvivő erről azt mondta, „semmilyen fennakadást nem okoz az ügyintézésben, és semmilyen hátránnyal nem jár a járási és kormányhivatalok dolgozóinak a nyugdíjasoknak szánt karácsonyi utalványok kézbesítése”.

Lázár János 2014-ben egy makói lakossági fórumon (Fotó: Botos Tamás)
photo_camera Lázár János 2014-ben egy makói lakossági fórumon (Fotó: Botos Tamás)

Ehhez képest most Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter konzultációra hívta Boros Péternét, hogy a ma délre tervezett találkozón tisztázzanak minden olyan kérdést, ami az elmúlt napokban a témában felmerült.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.