Nem akármilyen pizzakészítő üzemet avattak Debrecenben: KÉZMŰVEST!

gasztronómia
2016 december 05., 11:41
comments 140
Sedlák Gergő, „az ország első kézműves pizzakészítő üzemét” működtető debreceni SeaMaster Products Kft. tulajdonosa, Szabó László, a Külgazdasági és Külügyminisztérium parlamenti államtitkára, Papp László (Fidesz-KDNP) polgármester és Antal Szabolcs, Hajdúsámson polgármestere (Fidesz-KDNP) (j-b) az üzem avatásán (Fotó: Czeglédi Zsolt / MTI)
photo_camera Sedlák Gergő, „az ország első kézműves pizzakészítő üzemét” működtető debreceni SeaMaster Products Kft. tulajdonosa, Szabó László, a Külgazdasági és Külügyminisztérium parlamenti államtitkára, Papp László fideszes polgármester és Antal Szabolcs, Hajdúsámson kormánypárti polgármestere (j-b) az üzem avatásán (Fotó: Czeglédi Zsolt / MTI)

Végre egy hely, ahol nem futószalagnál robotoló asszonyok készítik a pizzát, hanem emberek, a saját kezükkel! (A fotón éppen asszonyok dolgoznak a futószalagnál.) Fideszes polgármesterek a Külgazdasági és Külügyminisztérium parlamenti államtitkára adta át a mirelitpizza-piacnak ezt a kézműves oázisát.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.