Senki sem küzd olyan elkeseredetten, mint a rákosmenti betörő, aki egy partvissal próbált meg elpusztítani egy biztonsági kamerát

Az öltözködésével a 90-es évek hip-hop kultúrájának megfelelni akaró betörő 2016. november 27-én 21 óra 20 perc és 21 óra 40 perc között feszítette be egy XVII. kerületi családi ház ablakát a Martinovics utcában. A férfi profi módon, már a verandán kiszúrta, hogy egy biztonsági kamera szinte nagyközeliben veszi.

De nem hagyta magát, és a kezébe akadó partvissal elkeseredetten püfölni kezdte a lencsét, ami akár egy hétköznapi takarításnak is tűnhetne. Csakhogy mikor ellenőrizni akarta, hogy sikerült-e elpusztítania, jó nagyokat nézett a kamerába, ami tökéletek képeket készített róla.

Ráadásul amikor sikerült bejutnia a házba, azonnal megszólalt a riasztórendszer, és el kellett menekülnie. A XVII. kerületi Rendőrkapitányság most a püfölés közben készült képek alapján keresi a férfit lopási kísérlet miatt. (police.hu)

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.