30 éve jogsi nélkül vezetett B. Zoltán

A 44 éves B. Zoltán a Blikk szerint „körbeautózta a fél világot” és több százezer kilométert vezetett az elmúlt 30 évben. Csak egy baj volt:

sosem szerzett jogosítványt.

Néhány napja, egy közúti rutinellenőrzés során bukott le, egy szabálytalan előzés után állították meg a rendőrök.

„Azonnal bevallottam, hogy nincs, és nem is volt veze­tői engedélyem. A zsaruk először azt hitték, ittas vagyok, majd drogosnak gondoltak. De tisztába tettük, hogy egyikről sincs szó, világosan elmondtam nekik is a véleményem: jelesül, hogy szerintem a jogosítványosdi lehúzás”

- mondta a Blikknek Zoltán, aki állítása szerint 14 évesen, erdei utakon kezdett vezetni, aztán lassan a forgalomba is bemerészkedett. Tisztában van vele, hogy több százezres bírságot kell majd fizetnie, de azt állítja, nem lesz pénzre rá, úgyhogy inkább leül pár napot, vagy közmunkára megy. Azt mondta, nincs ugyan jogosítványa, de 30 éve vezet balesetmentesen, és szerinte már ez is jobb arány, mint amire a legtöbb ember jogosítvánnyal képes. (Blikk)

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.