Huszonegy év után távozott a Magyar Kajak-Kenu Szövetség elnöke

2016 december 09., 11:40
comments 76

Baráth Etele 21 évig volt a Magyar Kajak-Kenu Szövetség elnöke, utódja Schmidt Gábor lett. Az MKKSZ közleménye szerint a pénteki tisztújító közgyűlésen a 150 megjelentből 144 fő szavazott bizalmat az új elnöknek, aki továbbra is ellátja a főtitkári feladatokat.

photo_camera Kozák Danuta, Baráth Etele és Orbán Viktor Rióban Fotó: Kajak-kenu Szövetség/Facebook

A küldöttek elfogadták a közgyűlés elnöke poszt létrejöttét, erre Baráth Etelét választották, ő ezen túl a stratégiai bizottságot is vezeti.

Baráth, aki korábban az MSZP-ben politizált, és az első Gyurcsány-kormány idején európai ügyekért felelős tárca nélküli miniszter is volt, 1995 novembere óta irányította a szövetséget, a magyar kajak-kenusok ebben az időszakban összesen 17 arany-, 7 ezüst- és 8 bronzérmet nyertek az olimpiákon. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.