Orbán Viktor bejelentette, hogy itt a reneszánsz

Történelem
2016 december 09., 11:59

A magyar miniszterelnök Krakkóban, a Jagelló Egyetemen beszélt arról, hogy szerinte Közép-Európa a reneszánszát éli, olyan dinamikusan fejlődik és erősödik. Orbán Viktor miniszterelnök és Beata Szydlo lengyel kormányfõ megtekinti A magyar festészet aranykora 1836-1936 címû kiállítást a Krakkói Nemzeti Múzeumban. - Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda / Szecsődi Balázs

A Waclaw Felczak lengyel történész emlékére rendezett konferencián elmondta azt is, hogy a magyarok és a lengyelek megértették, hogy a kezükbe kell venniük a sorsukat, és a történelemtől esélyt kaptak, hogy egymással összefogva Európa és a világ legsikeresebb térségévé tegyék Közép-Európát. Orbán szerint ennél kisebb célt nem érdemes kitűznünk. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.