Véresre tépették testüket, hogy lehúzzák a szerb államot

bűnügy
2016 december 11., 07:02
comments 58

A zombori rendőrök felgöngyölték a kutyaharapásokat hamisítók bűnszervezetét.

Történt, hogy a vajdasági településen egy 36 éves férfi sajátos szolgáltatással tömte tele a zsebeit: sebeket ejtett jópénzért kliensei testén.

Az illető előbb fájdalomcsillapító injekciót adott be a klienseinek, majd ollóval és fogóval olyan sebeket ejtett rajtuk, amelyek a kutyaharapásra emlékeztetnek, ránézésre.

A megsebzett emberek ezután elmentek az önkormányzathoz, és kártérítést követeltek, mondván kóborkutya harapta meg őket. Mival a kóbor ebek befogása önkormányzati feladat volna, ezért kaptak is kártérítést, idén már összesen 18 millió dínár értékben, ami 45 millió forintnak felel meg. (Magyar Szó)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.