25 ezer forintnyi Erzsébet-utalványt kapnak karácsonyra a kormányhivatalnokok

gazdaság
2016 december 12., 18:40
comments 114

A 24.hu arról ír, hogy a járási és kormányhivatalnokok fejenként 25 ezer forint értékű Erzsébet-utalványt kapnak karácsonyra.

A nyugdíjasok 10 forintos utalványt kapnak, amit majdnem a kormányhivatalnokokkal vitettek ki, de aztán mégis inkább a postára bízták a szállítást.

photo_camera Navracsics Tibor akkori miniszterelnök-helyettes, közigazgatási és igazságügyi miniszter egy ügyintézővel beszélget az ország első járási kormányablakának megnyitóján Miskolcon 2014. február 3-án (Fotó: Vajda János / MTI)

A nyugdíjasok az utalvány mellé Orbán Viktortól kapnak köszöntő levelet, a hivatalnokokét viszont Lázár János és Kovács Zoltán írta.

Komárom-Esztergom megyében a 25 ezres központi juttatás mellé egy 12 ezres jutalom is jár, amit a nyugdíjasoknak végül ki nem vitt utalványok miatt adnak. (24.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt