25 ezer forintnyi Erzsébet-utalványt kapnak karácsonyra a kormányhivatalnokok

gazdaság
2016 december 12., 18:40
comments 111

A 24.hu arról ír, hogy a járási és kormányhivatalnokok fejenként 25 ezer forint értékű Erzsébet-utalványt kapnak karácsonyra.

A nyugdíjasok 10 forintos utalványt kapnak, amit majdnem a kormányhivatalnokokkal vitettek ki, de aztán mégis inkább a postára bízták a szállítást.

Navracsics Tibor akkori miniszterelnök-helyettes, közigazgatási és igazságügyi miniszter egy ügyintézővel beszélget az ország első járási kormányablakának megnyitóján Miskolcon 2014. február 3-án (Fotó: Vajda János / MTI)
photo_camera Navracsics Tibor akkori miniszterelnök-helyettes, közigazgatási és igazságügyi miniszter egy ügyintézővel beszélget az ország első járási kormányablakának megnyitóján Miskolcon 2014. február 3-án (Fotó: Vajda János / MTI)

A nyugdíjasok az utalvány mellé Orbán Viktortól kapnak köszöntő levelet, a hivatalnokokét viszont Lázár János és Kovács Zoltán írta.

Komárom-Esztergom megyében a 25 ezres központi juttatás mellé egy 12 ezres jutalom is jár, amit a nyugdíjasoknak végül ki nem vitt utalványok miatt adnak. (24.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.