Shane Tusup leordította Kovács Ági fejét

sport
2016 december 12., 10:50
comments 568

A mai Bors ír arról, hogy a windsori rövidpályás világbajnokságon több szponzorral együtt Kovács Ági, aki mint a 2024-es budapesti olimpia nagykövete volt jelen az eseményen, szeretett volna gratulálni Hosszú Katinkának. Az úszó szövetség állítólag jelezte, hogy erre majd a szállodában kerülhet sor, de a szponzorok és Kovács, mivel volt érvényes akkreditációjuk, hátramentek a bemelegítő medencéhez, ahol Hosszú éppen levezetett. Shane Tusup mikor meglátta a tízfős különítményt, állítólag magából kikelve üvöltözött, Kovács Ági pedig elsírta magát. Az egykori sportoló Facebook-oldalán reagált a cikkre, amiben szerint sok a valótlanság.

"Beléptünk az uszoda térbe, a medencében több külföldi úszó társaságában Katinka levezetett, Shane a parton ült. A szponzorok megálltak az uszoda szélén, mert nem akartak senkit zavarni, 1-2 perc után ők egyébként ki is mentek. Én oda mentem a medencéhez, mert gyorsan gratulálni szerettem volna Katinkának, meg elköszönni tőle, mert másnap már jöttem haza, és később már erre nem lett volna alkalom. Kiabálás tényleg történt ezek után, de nem az én részemről, a hangnemet a mai napig nem értem hogy miért. Többet nem szeretnék mondani a részletekkel kapcsolatban,"

írta Kovács.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.