Azonosította a német rendőrség azt a férfit, aki brutálisan lerúgott egy nőt a lépcsőről a berlini metróban

Tbg
bűnügy
2016 december 14., 18:11

Tudja a nevét és a német lakcímét is a rendőrség annak a férfinak, aki a berlini Hermannstrasse állomáson a közelmúltban súlyosan bántalmazot egy nőt.

Az esetről egyébként a hatóságok akarata ellenére kiszivárgott térfigyelőkamera-felvétel alaposan megrázta a német közvéleményt.

A BZ nevű bulvárlap ügyészségi információkra hivatkozva azt írja, a rendőrségnek végre sikerült azonosítani a férfit, aki Bulgáriából érkezett, bolgár állampolgár a lap szerint.

Egyik rokonát már hétfőn azonosították, és kihallgatták, de a négyfős bandából a tettest csak később tudták azonosítani, és szerdán már nem találták a németországi lakcímén.

A BZ azt írja, a nyomozók szerint feltehetően hazautazott, miután hajtóvadászat indult ellene.

A huszonéves nő súlyos sérüléseket szenvedett, amikor a fejére érkezett, és eltört a karja. (BZ/Spiegel)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.