Kövér László megvédte Rogán Antal életmódját

Tbg
POLITIKA
2016 december 14., 22:23
comments 88

Hol vannak azok az idők, amikor a Fidesz bajszos öregjei odaszóltak a fiatal titánoknak, hogy kisebb arccal kéne kevesebbet harácsolni?

Kövér László házelnök most úgy vetette magát egy, a Parlamentben száguldó írásbeli kérdés elé Rogán Antal életmódját illetően, hogy ahhoz képest a vatikáni testőrség egy gittegylet.

A baloldali összefogás egyetlen sikeres szereplője, a Veszprémben a Fideszt megverő Kész Zoltán kérdezte a propagandaminisztert írásban arról, hogy a magyar átlaghoz képest luxus körülmények között él-e, ám Rogánnak - házelnöki közbenjárásra - erre mégsem kell válaszolnia.

Az Országgyűlés elnöke az indítványt visszautasította arra hivatkozva, hogy a téma nem érint kormányzati feladatkört, írja a hírről beszámoló HírTv.

Pedig Rogán Antal életmódja azért lehet érdekes, mert ő mindig is politikus volt főállásban, amihez képest viszont kifejezetten fényűző életmódot folytat. (HírTv)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.