Megvertek egy postást kézbesítés közben Monoron

bűnügy
2016 december 14., 10:16

Közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt indult eljárás a Monori Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán S. Attila, 47 éves gyömrői lakos ellen, aki december 12-én délután, előzetes szóváltás után egy gyömrői élelmiszerbolt előtt megverte a postai csomag kézbesítőjét.

Attila a kézbesítőt először csak lökdöste, majd dulakodni kezdtek. Amikor a sértett a földre esett, a kezében lévő PDA készülék is megrongálódott. A helyszínre érkező járőrök elfogták a 47 éves férfit, és gyanúsítottként hallgatták ki, de szabadlábon hagyták. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.