Elképesztő archív Ice Bucket-videó került elő Tállai András NAV-elnökről

életmód
2016 december 15., 10:29
comments 84

2014 nyarán járunk. Magyarországon a tetőfokára hág az Ice Bucket Challenge-őrület, egymás után öntetik le magukat jeges vízzel az ország jótékony prominensei.

Falus Ferenc Ice Bucket-videója nézettségi csúcsokat ostromol (egyúttal valószínűleg a főpolgármesterségbe kerül a nagyszerű jelöltnek), amikor a Youtube-on felbukkan a gyöngyszemek gyöngyszeme, Tállai András jeges vödrös videója.

A videó, amit Tállai, a NAV jelenlegi elnöke a hozzá hasonlóan futballközeli Leisztinger Tamás ingatlanmilliárdos felkérésére készített el, mindeddig a radar alatt maradt, két év alatt alig több mint ötezren látták, de annál sokkal, de sokkal több nézőt érdemel, úgyhogy tessék:

link Forrás

És még ez az arany embert akarják
? NE HAGYJUK!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.