A rendőrség már megkezdte a Móriczon verekedők beazonosítását és felkutatását

Megkerestük a Budapesti Rendőr-főkapitányságot a péntek este a Móricz Zsigmond körtéren megtámadott villamosvezető ügye miatt.

A rendőrség késő este közölte, hogy „a Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenységirányítási Központjába 20:05-kor érkezett bejelentés a 17-es villamos vezetőjétől, hogy a Budapest XI., Móricz Zsigmond körtéren található villamosmegállóban megtámadták és rendőri segítséget kér. A BRFK rendőrei a helyszínen megjelentek, a szükséges intézkedéseket megtették, a villamosvezetőt meghallgatták. A bejelentést tevő villamosvezető a helyszínen elmondta, hogy bántalmazás nem történt, csak szóváltás volt, és a két személy a helyszínt már elhagyta. A rendőrségnek pedig azért szólt, mert a villamos több időt töltött a megállóban. Tekintettel arra, hogy a tudomásunkra jutott információk alapján felmerül a garázdaság gyanúja, ezért a rendőrség megkezdte az elkövetők beazonosítását, felkutatását és a tényállás tisztázását.”

A felvételt készítő olvasón arról számolt be, hogy a támadók a villamosvezetőt is megütötték, a videón pedig látszik, hogy szóváltásnál azért többről volt szó.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.